måndag 19 december 2011

I WANT A HIPPOPOTAMUS FOR CHRISMAS

snart är det jul! en sånhär gran vill jag ha.

det känns inte som att jag hinner blogga these days, det är för mycket att göra med allting. men anywho, sen senast har jag:

- haft minijul med gummorna + andra bra personer hemma hos linnéa! det var så HIMLA soft. vi åt vegetarisk julskinka, drack sinnessjukt mycket glögg och hade julklappsutdelning! jag fick en helgonbild i 3D med jesus och maria på, te, samt någon dryck gjord av dadlar. swag!

- varit på julkonsert i nynäshamns kyrka, pappa sjöng med sin kör. det var mysigt.

- planerat samt hållt i ett seminarium om genus, kultur och resande. det gick ganska bra tror jag? var lite nervös när det blev tyst ganska länge en gång, men så ba "nej nu ska jag vänta ut detta" *ger seminariedeltagarna tid* och så började samtalet igen! väl rutet av mig och dom.

- fått choklad av academic work. man ba ah tack, hade hellre tagit ett softare anställningsavtal men okejrå.

- stressgrinat på tunnelbanan, på pendeltåget, i hissen, i sängen samt i telefon med pappa och tiffany. men har också fått peppande sms av till exempel stina och vitamin. bästisar.

- haft jordens roligaste samt bisarraste whine 'n' dine med lovis! vi åt middag hemma hos mig och drack vin samt macciatos med fireballs i. möms. sen ramlade vi ut på stan och drog till strand! där satt vi mest i en soffa och pratade om trisexuals, kukiga män och shottade medhavd fireball på toaletten, sen träffade jag på bästa filip som jag inte sett på år och dar! värt. vi drog hem till mig på efterfest och tvingade med en stackare från nattbussen som hette svante. han åt en fryst lussebulle i mitt kök, sen gick han hem. lillen, han var ju inte ens full. det blev lite panik när lovis kom på att hon glömt sin väska på bussen, så hon gick också hem efter en stund. då drack jag och filip upp resterande fireballs, kramades godnatt och spoonade - även det en värd grej. dagen efter åt vi pizza samt kollade på family guy. jag hade jätteont i huvudet. shots halv åtta på morgonen. vafan gör man det för.

- slagit in julklapapr med LACK samt STÄMPLAR.

- tränat, kokat kola, gjort deg till finska pinnar samt schackrutor, färgat håret rödare, målat tånaglarna, pluggat och skrivit en (faktiskt) asbra text om queer globalisering. detta hände alltså idag.

emellan allt detta har jag även hunnit med att jobba rätt mycket på posten, varit hos min kardeolog som ba "fint hjärta'ru har", varit hos min öronspecialist som bara suckade och skrev ut mer medicin, varit hos min tandläkare som berömde min tandhygien, samt varit med älskade, finaste max som jag inte träffat på cirka en miljon år. åh vad den personen gör mig GLAD!

nu ska jag klippa kolan och slå in den medan jag ser på ett avsnitt av six feet under. den här veckan känns så himla mycket mindre stressig än de senaste 4 eller 5, jag behöver liksom bara jobba 16 timmar på posten och ha ett seminarium imorgon. lyxen. sen blir det norén-jul på lördag!

taco hej.

1 kommentar:

Anonym sa...

mar says: vilken underbar bild!!!